Il Bel Far Niente - Beauty & Wellness Treatments
 

 
 
De 'Beauty Deelbehandelingen'...
Leuk om toe te voegen aan een facial, maar kunnen eventueel ook los geboekt worden. Maak je keuze uit:


 
 
‘Brows in Shape’ - € 10,-                                                            
Wenkbrauwen vakkundig en zorgvuldig in model gebracht. Dit gebeurt door een combinatie van harsen, epileren en eventueel bijknippen van de haartjes. Veel mensen staan er niet bij stil hoe bepalend wenkbrauwen in een gezicht zijn en wat voor een verschil een goede wenkbrauwvorm kan uitmaken! Persoonlijk vind ik mooie wenkbrauwen erg belangrijk en deze behandeling is dan ook één van de
'specialiteiten van het huis'!   
 
 

‘Hint of a Tint’ - zie  Prijslijst
Mooi donker geverfde wimpers en/of perfect gekleurde wenkbrauwen laten je ogen meer spreken en geven je net dat beetje meer expressie in het gezicht! Je hebt hier ongeveer 4 tot 6 weken plezier van. Voor deze behandeling worden de producten van 'RefectoCil' gebruikt, al jarenlang de nummer één op het gebied van wimper en wenkbrauw kleuring.

 
 
'Eyecatcher'  - € 32.50
Wil je mooi gekrulde wimpers waar je niks meer aan hoeft te doen, maar zijn wimper extensions niet echt jouw ding? Dan kun je ook mooie, duurzaam gekrulde wimpers creëeren door middel van 'wimper permanent'. Deze zachte permanent van het merk 'RefectoCil'  bevat collageen en cysteïne en zorgt voor een prachtige krul in de wimpers. De wimperharen worden gevoed en verzorgd en de ogen krijgen een mooie, expressieve oogopslag. De applicatie is eenvoudig, veilig en dankzij 4 verschillende maten rollers krijg je altijd de wimperkrul die bij je past. Na het permanenten worden de wimpers ook nog mooi donker geverfd, zodat je 4 tot 6 weken de wimperkrultang en de mascara kunt laten voor wat ze zijn!
De behandeling neemt in totaal zo'n 45 minuten in beslag (vanwege de benodigde inwerktijd van de produkten), en is daarom erg geschikt om te combineren met een andere 'beauty addition' behandeling.

 
 
‘Silky Smooth’ - zie  Prijslijst                                                                    
Harsen van bovenlip, kin en/of wangen. 
Voor een paar weken van die storende haartjes af...Heerlijk toch?!      

 
 
‘Dreamy Decolleté’ - € 15.00 
De gevoelige huid van het decolleté heeft soms veel te verduren en wordt ook vaak over het hoofd gezien! De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, verzachtende scrub, regenererende etherische oliën speciaal tegen lijntjes en verslapping, afgedekt met een activerende groene leem pakking. De behandeling wordt afgesloten met een speciaal decolleté serum.
Ideaal als je er op en top uit wil zien voor dat ene feestje of op het terras iets teveel zon hebt gehad!