Il Bel Far Niente - Beauty & Wellness Treatments
 
 
 
‘Geisha’  Japanse Gezichtsmassage - 60 minuten
 
 
Is een volledige lichaamsmassage niet echt iets voor jou, dan kun je kiezen voor de Japanse nek-, gezichts-, en hoofdmassage!
In de Japanse cultuur wordt schoonheid gezien als de weerspiegeling van het evenwicht tussen geestelijke en fysieke gezondheid. Deze zachte, verfijnde massage met technieken volgens Japanse traditie, heeft als doel het in balans brengen van de Qi-energie van lichaam en geest. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de benodige aandacht...
 
De massage begint met het losmaken van de nek en schouders zodat alle spanningen loskomen, de doorbloeding wordt bevorderd en de afvalstoffen die vrijkomen beter afgevoerd kunnen worden. Bloed draagt zuurstof en voedingsstoffen aan, en voert tegelijkertijd gifstoffen af. Een gezonde doorbloeding is belangrijk om het lichaam gezond te houden en vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan.
 
Vervolgens worden de gezichtshuid en de gezichtsspieren behandeld. Zwakke gelaatsspieren gaan op den duur zakken waardoor de huid ook verslapt. Door de massage wordt het spierweefsel weer elastischer, strakker en sterker. Tevens worden de gezichtszenuwen gestimuleerd waardoor de voedingsstoffen zich beter kunnen verdelen en waardoor ook de huid zich sneller herstelt en verstevigt.
 
Dan volgt de energetische fase; drukpunten en energiebanen (de zogenaamde 'meridianen') in het gezicht worden gestimuleerd waardoor bepaalde huidproblemen zullen verbeteren en de lichaamsenergie in balans raakt. Bij regelmatige massage wordt de huid zelfs strakker en zullen rimpels verminderen...het effect van een 'natuurlijke facelift' dus! De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende massage van het hoofd en de hoofdhuid, waarbij tevens problemen als hoofdpijn, migraine, oorsuizingen en- pijnen worden aangepakt.

Als allerlaatste worden je gezicht en decolleté lekker gereinigd en beschermd met een zachte, natuurlijke dagverzorging.


 
Houd er rekening mee dat je haren wat vet kunnen worden van de massage olie.
 
Deze behandeling is ook heerlijk als aanvulling op een gezichtsbehandeling!