Il Bel Far Niente - Beauty & Wellness TreatmentsDEZE PAGINA IS ONDER CONSTRUCTIE!Wil je ook een betoverend mooie oogopslag, maar ben je van nature niet gezegend met een set weelderige bambi wimpers? Dan kun je natuurlijk aan de slag met mascara, de wimperkrultang of plakwimpers...MAAR...Ga je graag sporten, zwemmen, naar de sauna of ben je 's morgens altijd in tijdnood? Dan zijn er nu gelukkig ook andere en betere mogelijkheden!
 
 
 
‘Luscious Lashes' by Anja
 
Vederlichte semi-permanente 'wimperextensions' die haartje voor haartje op je eigen wimpers worden aangebracht met een speciaal hiervoor ontwikkelde, formaldehyde-vrije lijm, die flexibel blijft en je eigen wimpers niet beschadigt. De wimperextensions zijn glanzend, zacht, en niet van echt te onderscheiden! Het fijne van de extensions is dat je de dikte, lengte en curve van de haartjes geheel zelf kunt bepalen; uiteraard wordt je hierbij wel geadviseerd. Het resultaat: volle, lange, glamorous wimpers die toch heel natuurlijk lijken!
 
In principe heb je geen mascara meer nodig! Je kunt uiteraard toch make-up gebruiken mocht je dit nodig vinden, maar alle producten die je rondom de ogen gebruikt moeten olie vrij zijn! De olie lost namelijk langzaam de lijm op waardoor je minder lang plezier hebt van je extensions. (Ook letten op je reinigingsproducten dus, en tevens niet te dicht bij de aanhechting van de extensions smeren met je gezichts- en oogcontour crème)


Voor de extensions heb je de keuze uit:
 
 
'One by One'
Deze 'one by one' ofwel '1 op 1 methode' geeft een mooie expressieve 'mascaralook' en is absoluut niet te vergelijken met de zogenaamde wimperextension trosjes, plukjes of wimperstrips. Per oog worden er 80 tot 120 extensions haartje voor haartje geplaatst (op iedere individuele wimper komt een extension!) en de behandeling duurt in totaal zo'n 1,5 tot 2 uur. De wimperextensions kunnen wel 6 tot 8 weken blijven zitten. Dit is namelijk de gemiddelde levensduur van je natuurlijke wimperharen. Tijdens deze haargroeicyclus vallen de eigen wimpertjes met extension erbij onopgemerkt één voor één uit, en na enkele weken is daarom een opvulbehandeling aanbevolen om een optimaal en vol resultaat te behouden.
De extensions die gebruikt worden zijn van het merk 'Neicha'. Deze worden gemaakt van een hoogwaardig, synthetisch PBT materiaal met een zijde coating.


 
'Volume Lashes'
Wordt ook wel 'Russian Volume' of '3D techniek' genoemd. 
Deze techniek zorgt ervoor dat zelfs mensen met maar weinig eigen wimperhaartjes een fluffy, volle bos wimpers kunnen hebben! Al naar gelang kunnen de 'Volume Lashes' heel natuurlijk of heel vol en glamorous gezet worden. Er wordt gewerkt met ultra fijne en fluweelzachte extensions en daarbij worden meerdere ( 2 tot 6 ) extensions op 1 wimper geplaatst. Per oog worden er maar liefst 200 tot 600 haartjes geplaatst en de behandeling duurt dan ook 2 uur of langer, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid extensions. Ook bij deze variant kunnen de extensions wel 6  tot 8 weken blijven zitten en is na enkele weken een opvulbehandeling aanbevolen. Ook de extensions die voor deze behandeling worden gebruikt zijn van het merk 'Neicha' en hebben dezelfde glanzend zachte, zijde coating.

 
 
 
Tips: 
Voordat je naar de salon komt voor het plaatsen van je extensions is het voor mij wel zo fijn als je thuis al alle oog-make up verwijderd hebt.
 
Ben je lensdragend? Vergeet dan niet je lensspulletjes (of bril) mee te nemen. Je ligt toch wel even een tijdje met je ogen dicht, dus dan is het wel zo fijn om ze even uit te kunnen doen.
 
Houd er rekening mee dat de extensions na het zetten 24 uur lang niet in aanraking mogen komen met water en/of stoom. Dit omdat de lijm nog volledig uit moet harden. Uiteraard krijg je ook een nazorg formulier mee waar alle do's en don'ts opstaan.
 
Het is van belang om de extensions iedere dag door te kammen met een wimperborsteltje. Dit houdt de wimpers mooi en zorgt ervoor dat de haartjes niet in de war gaan zitten. Het wimperborsteltje krijg je gratis bij je behandeling.
 
Na enkele weken is een refill aanbevolen om een mooi, vol resultaat te behouden (Zie de  'Prijslijst' voor meer informatie). Opvullen na 5 weken wordt beschouwd en geteld als een nieuwe set. Na een aantal keer opvullen is het aan te raden om een geheel nieuwe set te plaatsen zodat alle wimpers er weer optimaal uit zullen zien.
 
De extensions kunnen uiteraard ook altijd verwijderd worden, hier is speciale remover voor. Probeer ze vooral niet zelf eraf te halen, de kans is dan groot dat je eigen wimpertjes beschadigen of zelfs afbreken! Wimperextensions door mij geplaatst worden gratis verwijderd.

Het is heel belangrijk dat je mij van te voren op de hoogte brengt van eventuele oog gerelateerde problemen of andere medische aandoeningen die hier invloed op zouden kunnen hebben! Er zijn namelijk bepaalde gevallen waarin het verstandiger is om geen extensions te plaatsen. Uiteraard werk ik met veilige materialen die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik rondom de ogen, desondanks is er altijd een kleine kans dat er een reactie op de extensions plaatsvindt. Mocht dit zeldzame geval zich voordoen, wil ik graag zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte oplossing.