Il Bel Far Niente - Beauty & Wellness Treatments
 
 

DEZE PAGINA IS ONDER CONSTRUCTIE!


 
Gun je huid  pure verzorging van de natuur zelf!
 
 
 
De meeste cosmetische producten bevatten behoorlijk wat synthetische ingrediënten die vaak verantwoordelijk zijn voor diverse huid reacties en problemen! Zo zijn er heel wat chemische stoffen (denk aan harde alcohol, synthetische parfum, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, parabenen, minerale oliën etc.) die zonder dat we daar erg in hebben, dagelijks ons lichaam binnen dringen! Zelfs producten die (gedeeltelijk) natuurlijk zijn, zijn vaak minder goed voor je dan je zou denken omdat de synthethische ingrediënten alsnog in zo'n grote mate aanwezig zijn, dat de natuurlijke stoffen hun werk niet naar behoren kunnen doen. Vandaar mijn keuze om uitsluitend te werken met 100 % natuurlijke producten waar eerlijke, pure en hoogwaarige ingrediënten inzitten, die de huidconditie ook echt kunnen verbeteren, die geen enge reacties veroorzaken en die niet zijn getest op dieren! 
 
 'Les Gavots de Provence'
 
 
"...Als de eerste zonnestralen doorbreken, komen 'Les Gavots', de lavendelsnijders, van de bergen naar beneden. Het enige gereedschap dat zij hebben is een sikkel om de lavendel te snijden en een schort om het te verzamelen..."  
De Provence, het land dat geurt naar lavendel, het land waar de grootste schilders al verliefd op werden. Wordt ook verliefd op deze huidverzorging met al het goede uit de Provence!
 
De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke, zachte geur waarin je de Provence direct herkent. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, nee, het is vrijwel 100% natuurlijk! Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid intens verzorgen en ook echt kunnen verbeteren!