Il Bel Far Niente - Beauty & Wellness Treatments
RSS

Recente posts

De aard van het beestje
De Baby-Pols
Make-Up gebruikers....de onbewuste smeerkezen!
Wat is Botox? en hoe werken fillers eigenlijk?

Categorieën

Actueel
anti aging
Baby Praat
make-up
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

De Baby-Pols


Bestaat er ook zoiets als baby-pols?!
Zo niet vind ik dat we de term bij deze in het leven moeten roepen! Passend in het rijtje tennis-elleboog, muis-arm, en WhatsApp-duim.

"De baby-pols... ook wel kind-arm of draagzeer genoemd.
Aandoening frequent voorkomend bij ouders die hun steeds zwaarder wordende, al dan niet jengelend kind proberen rustig en/of in slaap te krijgen door hem of haar op de arm te nemen en er al wiegend mee door het huis te lopen.Deze chronisch pijnlijke aandoening is een vorm van RSI. Door steeds dezelfde beweging te herhalen en de pols veelvuldig in dezelfde positie te houden (om zo de baby bips te ondersteunen), worden de onderarm spieren alsook het polsgewricht continue té zeer belast.

Vaak komt deze kwaal eenzijdig voor vanwege een voorkeurs draaghouding en gaat regelmatig gepaard met een overbelaste schouder en zeurende rugpijn. Wisselen van draagarm kan even wat verlichting bieden en ook het overstappen naar een draagdoek wordt sterk geadviseerd. "

Ik zeg... bij deze ga ik contact opnemen met de ‘Dikke Van Dale’, ‘Het groene Boekje’ en de commissie 'Woord van het Jaar 2015'....

1 Reactie op De Baby-Pols:

Comments RSS
luxe horloges on vrijdag 13 juli 2018 9:25
Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn erg blij, de prijs is zo goedkoop en ik kan zo'n goed horloge kopen.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment