top of page

Wegdromen bij kaarslicht en rustige muziek en jezelf helemaal overgeven aan de 

'schoonheid van het nietsdoen'! Ieder mens heeft van nature de behoefte om aangeraakt te worden en een 'Massage ' kan dan ook heel therapeutisch werken; 

niet alleen vanwege de ontspanning maar ook om je gezondheid te verbeteren!

Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat massage zowel psychische als lichamelijke gezondheidsvoordelen oplevert:

Het verlicht stress en onderbewuste spanningen

Geeft je nieuwe energie

Zorgt voor een algehele, betere doorbloeding

Werkt ontspannend op het zenuwstelsel

Maakt stijve spieren en plaatselijke blokkades los

Bevordert een diepere ademhaling

Versterkt het immuunsysteem

Werkt helend op veel voorkomende pijnklachten zoals reuma of migraine

Uiteraard wordt er vooraf aan de massage eerst een korte intake gedaan en worden eventuele medische problemen besproken. Daarbij kun je aangeven of je ergens extra aandacht aan wilt besteden. Tijdens de massage lig je op een heerlijk verwarmd en comfortabel bedje en wordt je netjes dicht gedekt met handdoeken en een dekentje (je ondergoed mag je gewoon aanhouden).

Hopelijk overbodig om erbij te vermelden, maar de massages worden professioneel gegeven 

en zijn op geen enkele manier erotisch bedoeld!

Weet je niet zo goed welke massage voor jou het meest geschikt is, kan ik je daarin adviseren. 

Je hebt de keuze uit:

'Massage Break’ - Rug, Nek & Schouder Massage 

30 min

Korte, doeltreffende massage behandeling die HET probleemgebied bij uitstek aanpakt.

Wie heeft er tegenwoordig geen last van een pijnlijke onderrug, stijve spieren of een vastzittende nek? Deze massage is dan ook gericht op het losmaken van de rugspieren en het verminderen van opgekropte spanningen, die veelal door stress, overbelasting of een verkeerde (werk) houding ontstaan. 

'Chill Out’ - Ontspannings Massage 

60 of 90 minuten

Voel je weer als herboren! Deze massage, ook wel 'Zweedse Massage' genoemd, wordt uitgevoerd met gepaste druk en vloeiende bewegingen en zorgt voor een algeheel weldadige beleving. Na afloop ben je helemaal relaxed en wil je eigenlijk niet meer opstaan! 

‘Scentsational' - Aromatherapie Massage 

60 of 90 minuten

Ontspannende, therapeutische massage waarbij de 'Aroma' massage oliën specifiek worden afgestemd op jouw behoeftes. Elke etherische olie bestaat uit krachtige essences (afkomstig uit bloemen, planten, kruiden, bomen of vruchten) die ieder hun unieke eigenschappen hebben. De oliën ruiken niet alleen lekker maar werken ook helend op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Kies  voor een 'Custom Massage Blend' die ik speciaal voor jou samenstel 

of ga voor één van de volgende, heerlijke 'Homemade  Massage Blends'

---'La Vie en Rose', 'Dreams', 'Happiness', 'Love', 'Wellness' of 'Muscle Magic'---

die je meenemen op je persoonlijke geurreis.

'Rockstar’ - Hotstone Massage 

60 of 90 minuten

Ideaal voor de koukleumen onder ons!

Deze massage wordt uitgevoerd met prettig verwarmde basaltstenen. 

Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente wat uitermate goed warmte kan vasthouden. De stenen belanden na veranderingen in het landschap uiteindelijk in rivierbeddingen of in zee, waar ze door het water en de jaren heen een mooie gladde vorm krijgen. Door middel van langzame bewegingen met de stenen en de comfortabele warmte wordt een intens diepe ontspanning gecreëerd, en de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld.

‘Muscle Mania’ - Deep Tissue Massage 

60 of 90 minuten 

Deze dynamische 'Sport Massage' met diepe druk is favoriet onder de mannen en is speciaal gericht op het losmaken van spanningen in de spieren. Vaak zijn er, als gevolg van overbelasting of sportblessures, blokkades in de spieren en in combinatie met een verslechterde doorbloeding ontstaan de welbekende 'knobbeltjes'. De blokkades en stijve spieren worden stevig aangepakt en dat kan soms wat gevoelig zijn... ( 'No pain, no gain!' ) 

De massage wordt uitgevoerd met een therapeutische olie die fijn werkt op de spieren, de doorbloeding stimuleert en het afvoeren van afvalstoffen bevordert.

'Mommy Rules!!' - Zwangerschaps Massage 

60 minuten

'Me time' voor de aanstaande mama! Deze zachte en liefdevolle massage wordt deels op de zij uitgevoerd, waarbij je comfortabel ondersteund wordt met kussens. Er wordt gemasseerd met een neutrale massage olie (zonder etherische oliën of andere toevoegingen) en ook de buik wordt zachtjes gemasseerd om zo contact te maken met het kindje.

De massage werkt heerlijk verlichtend op de bekende zwangerschapskwaaltjes en is volkomen veilig voor je baby. Sterker nog... uit onderzoek is zelfs gebleken dat massage tijdens de zwangerschap een gunstige uitwerking heeft op de ontwikkeling van de foetus.

Deze massage geef ik niet in het eerste trimester van de zwangerschap!

Geisha’ - Japanse Gezichtsmassage 

60 minuten

In de Japanse cultuur wordt schoonheid gezien als de weerspiegeling van het evenwicht tussen geestelijke en fysieke gezondheid. Deze zachte, verfijnde massage met technieken volgens Japanse traditie, heeft als doel het in balans brengen van de Qi-energie van lichaam en geest. 

Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de benodigde aandacht...

 

 

De massage begint met het losmaken van de nek en schouders zodat alle spanningen loskomen, de doorbloeding wordt bevorderd, en de afvalstoffen die vrijkomen beter afgevoerd kunnen worden. Een goede doorbloeding is belangrijk om het lichaam gezond te houden en vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan.

 

 

Vervolgens worden het gezicht behandeld. Zwakke gelaatsspieren gaan op den duur zakken waardoor ook de huid verslapt. Door de massage wordt het spierweefsel weer elastischer, strakker en sterker. Tevens worden de gezichtszenuwen gestimuleerd waardoor de voedingsstoffen zich beter kunnen verdelen en waardoor ook de huid zich sneller kan herstellen.

 

 

Dan volgt de energetische fase... Drukpunten en energiebanen (de zogenaamde 'meridianen') in het gezicht worden gestimuleerd waardoor bepaalde huidproblemen zullen verbeteren en de lichaamsenergie in balans raakt.

 

De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende massage van de hoofdhuid en als allerlaatste worden je gezicht en decolleté lekker gereinigd en beschermd met een zachte, natuurlijke dagverzorging.

Houd er rekening mee dat je haren wat vet kunnen worden van deze behandeling

De Geisha Massage is ook heerlijk als aanvulling op een gezichtsbehandeling

bottom of page